تاریخ : شنبه 17 اسفند 1398

اقدامات پیشگیرانه جهت جلوگیری از شیوع کرونا ویروس در خوابگاه های دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه

کلیه خوابگاه های دانشجویی و اماکن عمومی خوابگاه های دانشکده علوم پزشکی مراغه جهت حفظ سلامت دانشجویان، نظافت و ضد عفونی می شوند.

به گزارش مفدا مراغه،بهزاد موسی زاده مدیر دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی مراغه در خصوص گند زدایی خوابگاه های دانشجویی دانشکده گفت: کلیه خوابگاه های دانشجویی و اماکن عمومی خوابگاه های دانشکده علوم پزشکی مراغه  جهت حفظ سلامت دانشجویان، نظافت و ضد عفونی می شوند.

وی افزود: جهت کاهش شیوع هر چه بیشتر این بیماری باید اقدامات پیشگیرانه انجام دهیم تا در حد امکان این ویروس را از محیط زندگی دانشجویان بزداییم.

بر همین اساس معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به تعطیلی دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد و ابراز داشت: خدا را شکر در همان ابتدای اعلام ورود بیماری به کشور بر اساس تصمیم «ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا» به سرعت تصمیم بر تعطیلی دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی گرفته شد زیرا بودن دانشجویان در کنار هم در فضای درس و یا خوابگاهی امکان انتشار و انتقال ویروس را تشدید می‌کرد. البته در دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت دانشجویان انترن و دستیاران هنوز در خوابگاه‌ها حضور دارند، چرا که در شرایط فعالی نیاز به حضور آنها در فضاهای درمانی وجود دارد؛ بر همین اساس برای محافظت از این عزیزان دستورالعمل ضد عفونی کردن خوابگاه‌ها و مراقبت از سلامت این دسته از دانشجویان ارایه شده و به اجرا درآمده است. به لطف خدا مراقبت‌های لازم در حال انجام است و با جدیتی که همکاران ما در اداره خوابگاه‌ها داشته‌اند تا کنون خبری مبنی بر  ابتلای دانشجویان عزیز انترنی یا دستیاران نداشته‌ایم.

• در شنبه 17 اسفند 1398