تاریخ : شنبه 22 شهريور 1399
کد 1055

کارگاه تهدیدها و فرصتهای تربیتی کودکان

کارگاه تهدیدها و فرصتهای تربیتی کودکان در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، این کارگاه با حضور کارکنان و اعضای هیات علمی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه و با رعایت پروتکل بهداشتی در امفی تئاتر فجر برگزار شد.
در ابتدای این کارگاه حاج آقا رجب زاده مسئول دفتر ترویج  فرهنگ اسلامی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت:  حضور رسانه در زندگی کودکان می‌تواند فرصتی برای یادگیری،‌ تفریح، فرهنگ سازی و مواردی از این قبیل باشد، تأکید کرد که این فرصت‌ها مشروط هستند و اگر به قضیه مدیریت زمان و هدفمندی رسانه کم توجه باشیم این فرصت‌ها تبدیل به چالش در زندگی کودک و خانواده می ‌شود.
وی گفت: امروزه یکی از دغدغه های خانواده ها، موفقیت در امر تربیت دینی فرزندان خود است.آسیب شناسی تربیت دینی، به معنای بررسی واقع بینانه موانع و آسیب ها در امر تربیت دینی و ارائه راهکارهای مقابله با آن، یکی از ضرورت های انکارناپذیر زمان حال ما است. به طور طبیعی منظور از موانع و آسیب ها، آن دسته عوامل مهم و مؤثری است که در روند تربیت دینی اختلال ایجاد می کند و تحقق آن را مشکل و یا ناممکن می سازد.
در ادامه کارگاه حاجیه شیدایی مسئول مرکز مشاوره و سلامت روان دانشکده علوم پزشکی مراغه در این زمینه گفت: خانواده به عنوان اولین کانون رشد وتعالی، باید زمینه‌های پرورش ابعاد جسمی وروحی فرد را فراهم سازد. ضرورت رفع نیازهای جسمی فرزندان از آن جهت پراهمیت است که: «بسیاری از مشکلاتِ آموزش و یادگیری، به سوءتغذیه، بیماری اندام‌ها ودستگاه‌های بدن دانش آموزان برمی‌گردد.
وی افزود: فطرت کودک و نیازهای او سبب می‌شود که ارتباط چشمگیری با والدین داشته باشد وهمین ارتباط موجب می‌گردد که والدین به عنوان یک الگو برای فرزندان مطرح باشند وکودک مرتباً رفتار آنها را ببیند و به دلیل علاقه به آنها و میل به همرنگ شدن با آنها، از ایشان تبعیت کند. والدین باید با توجه به نقش الگویی خود برای کودکان سعی نمایند انجام رفتارهای مثبت وکردار پسندیده را دائماً به فرزندان القا نمایند،
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 22 شهريور 1399
  • ساعت 12
  • توسط روابط عمومی معاونت اموزشی
  • ویرایش شده
  • در ***
  • ساعت --
  • توسط
نظرات شما
captcha refresh