تاریخ : دوشنبه 21 شهريور 1401

انعقاد تفاهم نامه ی مشترک همکاری پژوهشی ما بین دانشکده علوم پزشکی مراغه و دانشگاه علوم پزشکی تبریز

در راستای افزایش و تقویت فعالیت در حوزه ی دانش بنیان و تولید محصولات گیاهی تفاهم نامه ی مشترک همکاری پژوهشی ما بین دانشکده علوم پزشکی مراغه و دانشگاه علوم پزشکی تبریز منعقد می شود.
به گزارش مفدا مراغه، در نشست مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: تمام تلاش ما افزایش فعالیت هرچه بیشتر این مرکز در حوزه ی دانش بنیان و تولید محصولات داروهای گیاهی بوده و استفاده از تخصص و دانش و توان گروه های مختلف نخبگان منطقه از برنامه های اصلی ما است.
دکتر استاد رحیمی، رئیس مرکز تحقیقات علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن استقبال از شکل گیری این همکاری مشترک، بر لزوم برگزاری جلسات مداوم جهت همکاری و هم اندیشی هرچه بیشتر تاکید کرد.
دکتر خرمی مسئول مرکز تحقیقات گیاهان دارویی ضمن اشاره به این که این مرکز تحقیقاتگیاهان دارویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در سال ۱۳۹۷ تاسیس شده است ادامه داد: مرکز تحقیقات گیاهان دارویی متشکل از ۶ عضو هیئت علمی پژوهشی با تخصص های مختلف است که در زمینه های علمی مرتبط با گیاهان دارویی فعالیت دارند.
ایشان خاطر نشان کرد : با توجه به مزین بودن سال جاری به سال دانش بنیان و تاکید مقام معظم رهبری بر این امر،افزایش تولید محصولات دانش بنیان به صورت علمی کاربردی لازم و ضروریست و این مهم در چهارچوب برنامه های عملیاتی مرکز تحقیقات گنجانده شده است.

• در دوشنبه 21 شهريور 1401
  • در دوشنبه 21 شهريور 1401