تاریخ : شنبه 6 آبان 1402

رونمایی از کتاب دیوان پزشکی مجموعه اشعار آموزش پزشکی و پیرا پزشکی

کتاب دیوان پزشکی مجموعه اشعار آموزش پزشکی و پیرا پزشکی در دانشکده علوم پزشکی مراغه رونمایی شد.
به گزارش مفدا مراغه ،در مراسمی از کتاب دیوان پزشکی مجموعه اشعار آموزش پزشکی و پیرا پزشکی به تالیف مهندس یونس پروین ملقب به " مرید " رونمایی شد.
یونس پروین در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت : کتاب جاضر ،اشعار سروده شده از دوران دانشجویی تا اشتغال به کار و مربی گری در دانشگاه‌های علوم پزشکی می باشد که گنجایش اصطلاحات پیچیده پزشکی و بیولوژی در قالب شعر و زبان شیرین فارسی در این دیوان نوشته شده است که حاصل 30سال زحمت و تحقیق در مطالب علمی و دانشگاهی بوده  به طوری که قواعد و آرایه های ادبی شعر فارسی در این دیوان حفظ شده است .
شایان ذکر است چاپ اول کتاب در مهر ماه 1402 آماده گردید و در طی مراسمی در دانشکده علوم پزشکی مراغه رونمایی شد.

• در شنبه 6 آبان 1402