تاریخ : چهارشنبه 1 آذر 1402

به مناسبت روز اتاق عمل؛

بخشی از کار تیم جراحی در اتاق عمل برعهده پرسنل اتاق عمل است و فعالیت های این افراد تسهیل کننده و تسریع کننده کار جراحان است

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در مراسم گرامیداشت روز اتاق عمل گفت: همکاران تکنولوژیست خستگی ناپذیری که با تلاش و کوشش بی وقفه شان دراین محیط استریل زندگی را به دیگران هدیه می دهند.
به گزارش مفدا مراغه، مراسم گرامیداشت روز اتاق عمل با حضور دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه و سایر مسئولین و اساتید این رشته برگزار شد.
دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تبریک این روز به دانشجویان رشته اتاق عمل با اشاره به پیشرفت‌های سریع و تحول مناسب در زمینه تکنولوژی جراحی در دنیا و استفاده از ابزارهای جدید و حتی استفاده از فناوری رباتیک در جراحی های آینده، بر ضرورت تلاش در زمینه به روز رسانی این تکنولوژی در کشور و همگامی دانشجویان این رشته با تکنولوژی روز دنیا تاکید کرد.
دکتر احسانی معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ضمن تبریک روز جهانی اتاق عمل، از تلاش های اساتید، اعضای هیات علمی، مربیان بالینی و دانشجویان سخت کوش این رشته و همکاران فعال در این عرصه در مراکز آموزشی و درمانی در راستای تحقق سلامت جامعه تقدیر و تشکر نموده و از خداوند متعال برای همگان زندگی با عزت و همراه با آرامش مسئلت دارم.
ایشان افزود: یکی از اهداف این بزرگداشت آشنا کردن جامعه با گروهی به نام کارشناسان اتاق عمل است  این افراد از ارزش بسیار زیادی برخوردارند چرا که بخشی از کار تیم جراحی در اتاق عمل برعهده آنان است.
  • در چهارشنبه 1 آذر 1402