تاریخ : شنبه 18 آذر 1402
کد 1908

برگزاری اردوی جهادی درمانی، فرهنگی، آموزشی و دندانپزشکی با همکاری بسیج دانشجویی، بسیج جامعه پزشکی، معاونت بهداشتی و کانون اردوهای جهادی دانشکده علوم پزشکی مراغه

این اردوی جهادی به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو در منطقه پهرآباد مراغه ( دبستان طالقانی) انجام گرفت و خدمات رایگان درمانی اعم از بینایی سنجی و غربالگری قند و فشار خون و دندانپزشکی توسط تیم اعزامی انجام گرفت.

به گزارش مفدا مراغه ، دکتر احسانی معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در حاشیه بازدید از روند خدمت رسانی در این منطقه گفت:فعالیت‌های جهادی فرصت مغتنمی است، تا روح برابری و عدالت در جامعه اسلامی دمیده شده و شکاف طبقاتی که بنا به دلایلی ایجاد شده است، برطرف شود.
ایشان افزود: در این اردوی جهادی، ۳۶ نفر از دانشجویان جهادگر گروه شهید حججی دانشکده علوم پزشکی مراغه به ارائه خدمات جهادی پرداختند و ۳۳۰ نفر تحت ویزیت پزشک و پایش قندخون و فشار خون قرار گرفتند.
دکتر حق گشایی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت: در این اردوی جهادی خدمات دندانپزشکی ،خدمات زنان و زایمان و پویش غربالگری فشار خون به مردم عزیز این منطقه و جامعه هدف ارائه شد.
ایشان افزود : در این کار خداپسندانه که با همکاری بسیج دانشجویی ، بسیج جامعه پزشکی ،گروه جهادی شهید حججی و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه صورت گرفت به بیش از ۳۳۰ نفر خدمات بهداشتی و درمانی ارائه شد.
شایان ذکر است خدمات ارائه شده در این اردوی جهادی ویزیت پزشک عمومی ویزیت دندانپزشکی پایش قند و فشارخون ویزیت ماما ویزیت بینایی سنج مشاوره سلامت روان برنامه های فرهنگی و اهدای جوایز اهدای پمفلت های آموزشی با عناوین دیابت، فشارخون،شپش، آرتروز، سرطان پستان و... می باشد.

• در شنبه 18 آذر 1402