تاریخ : پنجشنبه 12 بهمن 1402
کد 1940

مساله خانواده و ازدواج دانشجویان و کارکنان نظام سلامت اولویت اصلی مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی است

نشست مشترک دفتر ترویج فرهنگ اسلامی، مدیریت فرهنگی و دانشجویی و اداره مشاوره و سلامت روان دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر هاشمی مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ، در این نشست مباحث مختلفی از جمله ساختار جدید و ماموریتهای مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی، نحوه تدریس واحد درسی مهارتهای زندگی، جلسات آموزشی دانشجویان نو ورود، تمرکز بر خانواده دانشجویان و کارکنان، ازدواج دانشجویی و حضور مداوم مشاوران در خوابگاههای دانشجویی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 حجت الاسلام و المسلمین هاشمی، گفت: در ساختار جدید مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی، مساله توجه و ارتباط با خانواده و جوانی جمعیت به عنوان اولویتهای اصلی در ماموریت مراکز مذکور قلمداد شده است.
 مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت یادآور شد: راز پیشبرد اهداف و موفقیت در این حوزه، ارتباط موثر و تعامل همه جانبه حوزه فرهنگی، گروه معارف و مراکز مشاوره است.

• در پنجشنبه 12 بهمن 1402
  • در يکشنبه 15 بهمن 1402