تاریخ : سه شنبه 28 آذر 1402
کد 1947

اعزام کاروان اردوی زیارتی "راهیان نور" دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش مفدا مراغه؛ کاروان راهیان نور بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و رزمندگان ایثارگر هشت سال جنگ تحمیلی، به تعداد ۳۰ نفر و در دو گروه مجزای خواهران و برادران در تاریخ ها ی ۱۳ و ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ به مناطق عملیاتی جنوب کشور همچون دهلاویه ، چذابه ، طلاییه ، شلمچه ، اروند کنار ،هویزه و دیگر یادمان های این مناطق اعزام شدند.
دکتر ابراهیم علی افسری  معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در در جمع دانشجویان اعزامی گفت: اردوی راهیان نور فرصت مناسبی برای بازدید از مناطق عملیاتی و شناخت سیره معنوی، اجتماعی و فرهنگی شهداست.

وی ضمن تاکید بر اثرگذاری اردوی راهیان نور گفت: شهدا انسانهای بزرگ و پاکی هستند که شما دانشجویان می توانید برای تمامی مسائل زندگیتان از آنها یاری بطلبید و مطمئن باشید کمکتان خواهند کرد.
  • در سه شنبه 28 آذر 1402
  • توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)