تاریخ : شنبه 8 ارديبهشت 1403
کد 1960

به مناسبت هفته سلامت؛

دیدار با جانباز هشت سال دفاع مقدس جنگ تحمیلی

با حضور دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه و مهندس محمد حسینی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان مراغه با همکاری ستاد شاهد و امور ایثارگران از جانباز هشت سال دفاع مقدس به مناسبت هفته سلامت دیدار بعمل آمد.
به گزارش مفدا مراغه ، دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه جمعی از مسئولین دانشکده به مناسبت هفته سلامت باخانواده شهدا دیدار کردند.
در این دیدار دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت: خانواده شهدا افتخار ملت ما هستند و شهید جاودانه ترین و مقدس ترین واژه انقلاب است و مسئولان نیز بایستی در این مسیر، شأن خانواده های معظم شهدا را حفظ نمایند.

وی خاطر نشان کرد: حضور در کنار خانواده شهدا توفیق الهی برای مسئولان و خدمتگزاران نظام است و امروز آرامش حاکم بر جامعه را مدیون قطره قطره‌های خون شهدا هستیم.

وی با تأکید بر اینکه جوانان امروز باید فرهنگ ایثار و مقاومت را زنده نگه دارند، گفت: باید به نسل سوم و چهارم انقلاب بگوییم که اگر آن ایثارگری‌ها و فداکاری‌ها نبود امروز شاهد این عزت و سربلندی نبودیم.
دیدار با جانباز هشت سال دفاع  مقدس جنگ تحمیلی
  • در شنبه 8 ارديبهشت 1403