تاریخ : سه شنبه 1 آبان 1403
کد 2060

با هدف تنوع‌بخشی و افزایش کیفیت غذا؛

گام‌ مثبت در مسیر تنوع بخشی و گسترش خدمات تغذیه در دانشکده علوم پزشکی مراغه

در راستای ارائه خدمات رفاهی بهتر به دانشجویان و افزایش جلب رضایتمندی آنان، رستوران مکمل دانشکده علوم پزشکی مراغه راه اندازی گردید.
به گزارش مفدا مراغه، دکتر ابراهیم علی افسری معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت: با توجه به تمهیدات اندیشیده شده و اخذ مجوزهای لازم از کمیته واگذاری و تلاش بی وقفه همکاران حوزه دانشجویی و اداری، رستوران مکمل دانشکده علوم پزشکی مراغه راه اندازی شد.
وی گفت: راه‌اندازی رستوران مکمل در کنار رستوران اصلی در جهت تنوع‌ بخشی به غذاهای دانشجویی بوده است. زیرا غذای دانشجویی ساختار مشخص و تنوع غذایی محدودی دارد، در حالی که در رستوران مکمل، تنوع غذایی بیشتر است.
ایشان افزود : طرح رستوران‌های مکمل از جمله طرح‌های موفق در مجموعه دانشگاه‌های وزارت علوم بوده و به همین سبب مورد توجه وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار گرفته است و در همین راستا دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز با توجه به بررسی های بعمل آمده تصمیم بر راه‌اندازی این رستوران در کنار آشپزخانه مرکزی دانشکده را گرفت.
بهزاد موسی زاده، مدیر دانشجویی و فرهنگی دانشکده با تاکید بر اثربخشی رستوران مکمل در دانشگاه گفت: رستوران مکمل مزیت‌های مختلفی دارد که از جمله می‌توان به افزایش قابل توجه میزان منوهای غذایی، افزایش میزان رضایتمندی دانشجویان به سبب تنوع در انتخاب منوهای غذایی اشاره کرد.
وی افزود: طرح رستوران مکمل از لحاظ اقتصادی نیز به صرفه بوده و مبلغ یارانه‌ای که از بابت غذا به دانشجویان اختصاص می‌یابد از محل مذکور می‌تواند کاهش یابد. همچنین طرح رستوران مکمل طرحی است که در کنار افزایش جلب رضایت دانشجویان و افزایش منوهای غذایی در مدیریت هزینه‌های دانشگاه می‌تواند مثمر ثمر واقع شود.
ایشان در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به برنامه ریزی های به عمل آمده، مبلغی بالغ بر ۵٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال جهت راه اندازی و خرید تجهیزات رستوران مکمل هزینه شده است و تلاش مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه بر بهبود و توسعه ارائه خدمات به دانشجویان متمرکز شده است.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 1 آبان 1403
  • ساعت 10