در آیین گرامیداشت هفته پژوهش ،با حضور دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ، اساتید و اعضای هیات علمی از پژوهشگران برتر با اهدای لوح تجلیل بعمل آمد .
به گزارش مفدا مراغه، دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تبریک هفته ی پژوهش افزود: این روز فرصتی است برای تقدیر از همه ی کسانی که خالصانه و با انگیزه و تلاش در جهت پیشرفت کشور در مسیر تحقیق و پژوهش گام برمیدارند.
ایشان گفت : مسئله ی قابل توجه این است که پژوهش باید در خدمت جامعه باشد هدف از تولید علم صرفا تولید دانش نیست بلکه باید از آن استفاده هم ببریم.تنها راه تولید دانش، پژوهش است. با پژوهش است که علم و دانش تولید می شود.
ایشان همچنین با تاکید بر اینکه پیشرفت و ارتقا در سایه پژوهش و تولید علم امکان پذیر است خاطر نشان کرد : کار پژوهش نیازمند وقت و انگیزه و علاقه و ایمان است و بی شک اساتید و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه توانایی آن رادارند،دانشکده ی ما از لحاظ پژوهش جایگاه خوبی دارد و مطمئنا از این پس نیز به جایگاه های بسیار بالاتری خواهد رسید و شاهد پیشرفت روز افزون آن خواهیم بود.
در ادامه دکتر افسری معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه مهمترین رکن قدرت یک کشور را دانش آن کشور برشمرد و افزود مهمترین رکن تعالی مادی و معنوی انسان ها، پژوهش است پس اهمیت آن بسیار زیاد می باشد.
ایشان همچنین ادامه گفت :اساتید و پژوهشگران جدا از مقاله، ترفیع، ارتقاء و امتیاز، یک مسئولیت اجتماعی دارند که باید در نظر گرفته شود. آنچه در نهایت از انسان باقی می ماند، ارزش معنوی و اثر بخشی اقدامات اوست. باید اساتید به آثار تحقیق و پژوهش های خود در زندگی و رفاه مردم و پیشرفت کشور بیاندیشند و این را به عنوان یک هدف والا در نظر داشته باشند.
وی همچنین به ایجاد انگیزه و امید در دانشجویان تأکید کرد وادامه داد:یکی از مهم ترین وظایف اساتید ایجاد انگیزه و علاقه در دانشجویان در جهت گام برداشتن در مسیر پژوهش است.
شایان ذکر است در پایان مراسم دکتر افسری گزارشی از روند پژوهشی دانشکده علوم پزشکی مراغه را در قالب پاورپوینت ارائه داد.
((پژوهشگران برتر سال ۱۴۰۳ دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه))
((پژوهشگران برتر هیات علمی))
- دکتر ناصر هاشمی، استادیار زیست فناوری پزشکی، گروه علوم آزمایشکاهی وزیست فناوری یزشکی
- دکتر آرمان لطیفی، دانشیار آموزش بهداشت وارتقاء سلامت، گروه علوم بهداشتی
- دکتر پروانه عزت آقاجری، استادیار پرستاری، گروه پرستاری
- دکتر سجاد مرادی، استادیار علوم تغذیه، گروه تغذیه وصنایع غذایی
- خانم نسرین آقازاده، مربی آموزشی مامایی، گروه مامایی
- دکتر سارا رحیمی، استادیار حشره شناسی پزشکی ومبارزه باناقلین بیماری ها، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی
((دانشمندان ١ درصد برتر جهان))
- دکتر ادریس حسن پور استادیار مدیریت خدمات بهداشتی درمانی گروه مدیریت اقتصاد و سیاستگذاری سلامت
((دانشمندان ٢ درصد برتر جهان))
- دکتر سجاد مرادی، استادیار علوم تغذیه، گروه تغذیه وصنایع غذایی
((پژوهشگران برتر دانشجویی))
- خانم زهرا صمدی، دانشجوی ترم ٥ کارشناسی ارشد، رشته بیوتکنولوزی پزشکی، کَروه علوم آزمایشگاهی وزیست فناوری پزشکی
- آقای هادی علیزاده، دانشجوی ترم ٧ کارشناسی، رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، گروه مدیریت، اقتصاد و سیاستگذاری سلامت
((ایده های تحقیقاتی برتر دانشجویی))
- طراحی وتوسعه ایلیکیشن تلفن همراه به منظور کیفیت زندگی سالمندان مجری طرح: خانم گلناز خدایاری، دانشجوی ترم ١ کارشناسی ارشد، رشته علوم تغذیه، گروه علوم تغذیه و صنایع غذایی استاد راهنمای طرح: دکتر فائزه قالیجی
- بررسی ارتباط بین تمایل به باروری، حمایت اجتماعی و وضعیت سلامت خود ابراز در بیماران مبتلا به فشار خون بالاو دیابت مجری طرح: خانم پریسا میرزائی، دانشجوی ترم ٣ کارشناسی ارشد، رشته پرستاری، گروه پرستاری استاد راهنمای طرح: دکتر چیمن قادری
- امکان سنجی تولید ماست حاوی مخمر غنی شده با سلنیوم بعنوان منبع آنتی اکسیدانی برای سالمندان مجری طرح: خانم نسرین حسین زاده، دانشجوی ترم ٥ کارشناسی، رشته صنایع غذایی، گروه علوم تغذیه و صنایع غذایی استاد راهنمای طرح: دکتر سمیرا بیک زاده