تاریخ : دوشنبه 25 مرداد 1395

سومین نشست هم اندیشی بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، سومین نشست هم اندیشی بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی با حضور معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی، مسئول دبیرخانه بسته های تحول و نوآوری، مسئولین بسته ها و اعضاء دبیرخانه برگزار شد.

دکتر فرید اعلایی در این نشست با اشاره به اهمیت بسته های تحول، بر لزوم توجه ویژه مسئولین بسته ها به این مقوله تاکید کرد و تلاش همگانی در این زمینه را خواستار شد.
به گفته موسی زاده،  مسئول دبیرخانه بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی، این نشست در راستای همایش دو روزه رصد تحقق بسته های تحول در دانشگاههای علوم پزشکی کشور که با حضور وزیر بهداشت و معاون آموزشی وزارت متبوع در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، انجام پذیرفت. وی خاطر نشان کرد، با توجه به بازبینی های اخیرانجام شده توسط معاونت آموزشی وزارت متبوع در خصوص برنامه های ابلاغی حوزه آموزش و اعمال تغییرات در برخی از برنامه ها، لزوم بازبینی و بازنگری در ساختار عملیاتی برنامه های دانشکده نیز احساس می شد و در جلسه مذکور این موارد مورد بحث و بررسی قرارر گرفت و چهارچوب کلی و فرایند عملیاتی ساختن بسته هاپس از بررسی به تصویب اعضاء رسید.
گفتنی است، بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در راستای گام چهارم طرح تحول نظام سلامت که از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ گردیده، در قالب 11 بسته تحولی و یک برنامه پایش تدوین گردیده است که در مجموع 46 محور مختلف را برای طراحی، پیاده سازی و رصد برنامه های تحول در آموزش علوم پزشکی در بر می گیرد.