تاریخ : سه شنبه 2 شهريور 1395

کنفرانس بین بخشی تحت عنوان تازه هایAF (فیبریلاسیون دهلیزی) برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی ، کنفرانس تازه های AF با حضور پزشکان و کادر درمانی در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امیرالمومنین (ع) برگزار شد.

این کنفرانس با همکاری معاونت آموزشی بیمارستان و مرکز EDO برگزار شد، و دکتر فرید اعلایی و دکتر عرب ملکی سخنرانان این مراسم بودند.

دکتر عرب ملکی به عنوان سخنران اول در مورد کلیات AF ، علائم بالینی، علل ایجاد و وضعیت های پزشکی منجر شونده به AF و عوامل خطرساز و راه های تشخیص انواع فیبریلاسون دهلیزی به سخنرانی پرداختند.

دکتر غلامرضا فرید اعلایی نیز دیگر سخنران این کنفرانس بودند که در خصوص مدیریت AF در اورژانس، اهداف درمان، دارو های شایع و پرکاربرد در این زمینه و نحوه برخورد با بیمار مبتلا به AF  در اورژانس به ارائه مطلب پرداختند.

گفتنی است در ادامه برنامه پانل پرسش و پاسخ نیز برپا شد و موارد مطرح شده با مشارکت متخصصین قلب و طب اورژانس و پرستاران، مورد نقد و بررسی قرار گرفتند.