تاریخ : شنبه 6 شهريور 1395

کارگاه آموزشی جستجوی منابع الکترونیک ویژه اعضاء هیأت علمی دانشکده برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی، کارگاه جستجوی منابع الکترونیکی و آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی تحت نظر واحد توانمند سازی اساتید در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به

این همایش در دو روز و با شرکت 17 نفر از اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه در سایت کامپیوتری این دانشکده و با تدریس دکتر عبدالحسین کاظمی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

دکتر پور جعفر مسئول واحد توانمند سازی اساتید در حاشیه این کارگاه گفت: این کارگاه در راستای توانمند سازی اساتید در زمینه جستجوی منابع اطلاعاتی تشکیل شد. وی در ادامه افزود این واحد در نظر دارد در آینده کلاس ها و کارگاه های دیگری را نیز برگزار کند. زبان آکادمیک در اولویت این واحد قرار دارد که در هفته های آتی تشکیل خواهد شد.