تاریخ : دوشنبه 15 شهريور 1395

هشتمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور آغاز به کار کرد

اعضای تیم منتخب المپیاد علمی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در ایستگاه هشتم المپیاد علمی به مصاف رقیبان خود می روند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت آموزشی٬ پژوهشی و دانشجویی٬ هشتمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور٬ در حالی آغاز به کار کرد که 55 تیم و حدود 700 نفر از دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در این رویداد مهم علمی حضور دارند.

به گفته سرپرست تیم منتخب المپیاد دانشکده: با توجه به تاکید ریاست محترم دانشکده بر ایجاد بسترهای مناسب به منظور توانمندسازی علمی دانشجویان٬ جاری ساختن شور و هیجان علمی و همچنین حضور فعال در مناسبتهای مختلف دانشجویی٬ این دومین سال مداومی است که تیم منتخب دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در المپیاد علمی شرکت می کند. موسی زاده افزود: حضور در المپیاد علمی و رقابت با فرهیختگان دانشگاههای صاحب نام و بزرگ کشور٬ فی نفسه نقش بسزایی در ایجاد انگیزه بین دانشجویان دارد و قطعا می تواند اثر مثبتی در عملکرد آموزشی و آینده نگاری دانشجویان برای ادامه تحصیل و کسب موفقیت داشته باشد.

گفتنی استن هشتمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور از سیزدهم لغایت هجدهم شهریور ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.