تاریخ : سه شنبه 23 شهريور 1395

کارگاه آشنایی با مفاهیم و ابزارهای علم سنجی برای اعضاء هیأت علمی دانشکده برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، در ادامه سلسله کارگاههای آموزشی توانمند سازی اساتید عضو هیأت علمی، کارگاه آشنایی با مفاهیم و ابزارهای علم سنجی برگزار شد.

دکتر پورجعفر مسئول واحد توانمند سازی اساتیددر این خصوص گفت: این دومین کارگاهی است که در راستای سلسله کارگاههای توانمند سازی اساتید برگزار شد و با توجه به نیاز سنجی های به عمل آمده و برنامه مدونی که در این رابطه تهیه شده است، این سری کارگاهها تا پایان سال ادامه خواهند داشت.