تاریخ : چهارشنبه 5 آبان 1395

کمیته تحقیقات دانشجویی کارگاه آموزشی با محوریت مقدمات پژوهش برگزار کرد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، كارگاه آموزشی با محوریت مقدمات پژوهش برای اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار شد.

گفتنی است در این کارگاه که با تدريس دكتر اصغر تنومند؛ عضو هیات علمی دانشکده و شرکت حدود 30 نفر از دانشجويان علاقمند در سایت کامپیوتری همراه بود مقدمات پژوهش با موضوعاتي از قبيل شروع تحقيق، چگونگی روش تحقيق، انواع روش تحقيق، جست و جوی منابع تحقيق، امتياز بندی انواع تحقيقات و مواردی از این دست برای دانشجويان شركت كننده در كارگاه تبيين گرديد. همچنين دانشجویان با چالشهای موجود در حوزه پژوهش و تحقيقات علمی آشنا شدند تا با دقت، تمركز و آگاهی بيشتری در اين عرصه قدم بگذارند.

• توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟