تاریخ : يکشنبه 9 آبان 1395

کمیته تحقیقات دانشجویی کارگاه آموزشی با محوریت ایده پردازی برگزار کرد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، کارگاه «ایده پردازی» با تدریس دکتر لاله پیاهو؛ دانشجوی دکترای تخصصی تغذیه و دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

گفتنی است در این کارگاه چهار ساعته که با استقبال خوب دانشجویان در سایت کامپیوتری برگزار شد، نحوه ایده پردازی و شرایط پیاده سازی آن برای شرکت کنندگان تبیین گردید. هم چنین در این کارگاه موضوعاتی از قبیل روش های شناسایی یک ایده، راهکار خلق ایده خوب و معیار های آن، ویژگی های خاص ایده برتر، موانع خلاقیت و مواردی از این قبیل بحث و بررسی گردید.

• توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟