تاریخ : يکشنبه 14 آذر 1395

کارگاه «مهارت های نگارش پروپوزال » توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، دو دوره کارگاه «مهارت های نگارش پروپوزال » توسط كميته تحقيقات دانشجويی و با تدریس دکتر هاشمی پرست، عضو هیات علمی دانشکده برگزار شد.

گفتنی است در این کارگاه های شش ساعته که با استقبال خوب دانشجویان همراه بود، نحوه نگارش پروپوزال و ويژگی های يك ايده و پروپوزال مناسب برای شرکت کنندگان تبیین شد. هم چنین در این کارگاه موضوعاتی از قبیل: فلسفه و اهميت پژوهش برای دانشجويان و نيز گام‌های رسيدن به موضوع مناسب برای پژوهش، اصول نگارش بيان مسئله، توضيح چگونگی نگارش بخش‌های مروری بر متون، اصول تدوين اهداف پژوهشی، اصول نگارش و تدوين روش پژوهش، معرفی سايت‌های جستجوی مقالات و موضوعاتی از اين دست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.