تاریخ : سه شنبه 23 آذر 1395

پژوهش گران برتر سال 95 دانشکده علوم پزشکی مراغه مشخص شدند.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، به بهانه برگزاری دومین جشنواره پژوهشی دانشکده علوم پزشکی مراغه، پژوهشگران برتر سال 95 توسط کمیته ارزیابی عملکرد پژوهشی دانشکده مشخص شدند.

دومین جشنواره پژوهشی دانشکده علوم پزشکی مراغه، بیست و سوم آذر و همزمان با هفته پژوهش برگزار می شود. بر همین اساس کمیته ای متشکل از مدیران گروههای آموزشی و کارشناس پژوهش تشکیل شد و پس از بررسی فرمهای ارسال شده توسط پژوهشگران حوزه های مختلف دانشجویی، کارمندی و هیات علمی بر اساس شاخصهای استاندارد ارزیابی عملکرد پژوهشی، افراد منتخب در هر حیطه مشخص شدند که در جشنواره مذکور از آنها تجلیل به عمل خواهد آمد.

گفتنی است، هفته پژوهش همه ساله در  دانشگاهها و موسسات آموزشی کشور گرامی داشته می شود و برنامه های مختلفی نیز در این هفته اجرا می شود
.