تاریخ : چهارشنبه 4 اسفند 1395

برگزاری مسابقه کتاب خوانی توسط ستاد شاهد و ایثارگر دانشکده علوم پزشکی مراغه

مسابقه کتاب خوانی با محوریت کتاب "خاک های نرم کوشک" برای دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

رقیه اصغرزاده، مسئول ستاد شاهد و ایثارگر دانشکده، هدف از برگزاری این مسابقه را ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی خواند و افزود: حدود 20 نفر از دانشجویان علاقه مند در این مسابقه شرکت داشتند که پس از اعلام نتایج به نفرات برگزیده جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

گفتنی است، خاک‌های نرم کوشک کتابی نوشتهٔ سعید عاکف در حوزهٔ جنگ ایران و عراق است و پیرامون زندگی عبدالحسین برونسی است.

این کتاب که مورد تمجید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است، زندگی‌نامه و خاطرات عبدالحسین برونسی ، فرمانده تیپ ۱۸ جواد الائمه را روایت می‌کند که در قالب خاطراتی به نقل از خانواده و همرزمانش گردآوری شده است.