در ابتدای جلسه دکتر جنتی رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تاکید بر افزایش تعداد پروژه های تحقیقاتی بیان کردند: این افزایش تعداد در نهایت خلا ثروت ایجاد کرده و منجربه تولید شغل می شود.
در ادامه مهندس زارع بیان کرد: شرکت کاوه سودا دارای دو محصول سبک (پودرهای شوینده) وسنگین (شیشه) می باشد. در این شرکت بیش از 200 فرایند انجام میشود که این فرایندها به معنی واقعی دانش بنیان هستند.
در ادامه نماینده مهندس علیوند گفت: شرکت آرد سنبل سال 95 ایجاد شد و طرح پرتودهی آرد برای افزایش مدت نگه داری را اجرا کرد و نیز طرح میکروبیولوژی درمرکز تحقیقات اتمی بناب انجام شد. وی افزود: کلیه تجهیزات مورد نیاز توسط شرکت آلاینده طراحی و به مرحله ساخت رسیده است. واحد کاوه سودا علاوه بر دو محصول فوق دارای شیشههای رفلکس و شیشههای تخت و شیشه خودرو و فراوریهای سیلیس و آیینه نیز هست. نماینده شرکت اسافولود بیان کرد: با افتخار توانستهایم در سوریه و فیروزکوه شرکت ایجاد کنیم.
دکتر پورجعفر بیان کرد: هدف از آرد بسته بندی شده و پرتودهی شده آن است که مدت نگه داری آرد را بالا ببریم و تا حد امکان استاندارد باشد.
آقای علیزاده گفت: خوشبختانه ارتباط بین دانشگاه و صنعت زیاد شده به طوری که توافق شده که کلاس جلوگیری از خوردگی در دانشگاه مراغه برگزار شود. درمجموعه شهرستان همه بخش ها تحقیقاتی نیستند و لذا باید در راستای دانش بنیان ونیازهایی که در بخش اجرا یا کارهای مشترکی که وجود دارد کمک نماییم. در قسمت فرهنگی هم میتوان با تهیه پوستر یا از طریق رادیو برای سرمایه گذاری تشویق کرد.
اقای محمدی بیان کرد: اکنون بحران آب که محرض شده است باید از حالت سنتی خارج و به حالت علمی تبدیل شود. درمجتمع احمدآباد سهند دو مخزن سنتی وجود داشت که به حالت هوشمند تبدیل کردیم، درنتیجه هم از لحاظ سخت افزار و نرم افزار وهم از لحاظ انرژی صرفه جویی شد.
دکتر جنتی درپایان افزودند: هدف کمیته اقتصاد دانش بنیان این است که علم را در خدمت تولید قرار دهیم وتجربه دانشگاه را به کار ببریم و روش کار را بهبود بخشیم.