تاریخ : يکشنبه 8 مرداد 1396

مصاحبه دبیر کانون قرآن و عترت دانشکده علوم پزشکی مراغه با مفدای مرکزی در خصوص فعالیت های قرآنی و مذهبی

دبیر کانون قرآن و عترت دانشکده علوم پزشکی مراغه در حاشیه برگزاری اختتامیه بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور، با خبرنگار اعزامی مفدا مرکزی مصاحبه کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، در حاشیه برگزاری اختتامیه بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور، دبیر کانون قرآن و عترت دانشکده علوم پزشکی مراغه با خبرنگار اعزامی مفدا مرکزی مصاحبه کرد.

سوال:باسلام لطفاً خودتان  را معرفی کنید.....
-بنده حامد باقری دبیر کانون قرآن و عترت دانشکده علوم پزشکی مراغه هستم و مفتخرم که در بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت در شهر شیراز حضور پیدا کرده ام.

سوال: فعالیت های شما در دانشکده مراغه در چه سطحی است و چقدر توانسته اید نسبت به سال قبل پیشرفت داشته باشید؟
- ما امسال در دانشکده مراغه فعالیت های قرآنی متعدد و بیشتری نسبت به سال قبل داشتیم و توانستیم کار های عدیده ای از جمله برگزاری کلاس های آموزش قواعد قرائت قرآن کریم و برگزاری مسابقات حفظ ، ترتیل ، قرائت و آماده سازی و هماهنگی دانشجویان جهت حضور در جشنواره قرآن و عترت انجام دهیم. همچنین با توجه به برنامه ریزی های به عمل آمده و شناسایی فعالان قرآنی مجموعه دانشکده شاهد افزایش نسبی آمار شرکت کنندگان در این سال بودیم و امیدواریم بتوانیم سال آینده بهتر و موثر تر از امسال در جشنواره حضور پیدا کنیم.

سوال: شما از چه سنی در زمینه قرآنی فعالیت دارید؟
- بنده از ۱۰ سالگی قرائت قرآن را شروع کرده و در سطوح ابتدایی فعالیت می نمودم اما از ۱۵ سالگی به صورت حرفه ای در این زمینه در حال فعالیت هستم.‌....انشاالله که بنده و اعضای کانون قرآن و عترت در سال های آتی بتوانیم فعالیت های بهتری از خود بروز دهیم و در نهادینه کردن تعالیم و مفاهیم قرآنی در فضای دانشگاهی اهتمام کافی را داشته باشیم.

سوال: به عنوان کلام آخر چه توصیه ای به جامعه قرآنی و دانشجویان عزیز در این زمینه دارید؟
- به دانشجویان عزیز توصیه میکنم حتما در این گونه جشنواره ها و همایش های قرآنی حضور داشته باشند چون این همایش ها نقش موثری در ارتقا سطح نشاط معنوی و افزایش علاقه مندی دانشجویان به دنبال دارد.

• در يکشنبه 8 مرداد 1396
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟