تاریخ : دوشنبه 27 شهريور 1396

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1396

ضمن عرض تبريك و تهنيت به داوطلبانی كه در آزمون سراسري سال 1396 پذيرفته‌‌شده‌اند، بدين‌وسيله به اطلاع مي‌رساند پذیرفته شدگان نهایی دانشکده علوم پزشکی مراغه از مراجعه حضوری به دانشکده خودداری نموده و از روز سه شنبه مورخه 96/6/28 با مراجعه به آدرس http://217.219.135.217/SamaWeb/Login.aspx و انتخاب "دانشجویان جدیدالورود" به عنوان نوع کاربری و وارد نمودن کد ملی و شماره داوطلبی وارد سیستم شده و نسبت به تکمیل اطلاعات و فرمهای موجود اقدام نموده و از روز شنبه مورخه 96/7/1 الی 96/7/4 از ساعت 8:30 الی 14 نسبت به تحویل مدارک ثبت نام و تشکیل پرونده فیزیکی بر اساس جدول زمانبندی مشخص شده مراجعه نمایند. ضمناً شروع کلاسها برای ورودی های جدید از 10 مهرماه خواهد بود.

قابل توجه پذیرفته شدگان نیمسال دوم در تاریخهای مقرر جهت ثبت نام اقدام نمایند.
جدول زمانبندی مراجعه حضوری برای پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری دانشکده علوم پزشکی مراغه (پذیرفته شدگان ابتدا باید به آدرس ذکر شده مراجعه نموده و نسبت به تکمیل اطلاعات و فرمهای موجود اقدام نمایند )

روز و تاريخ مراجعه حضوری
ترتيب حرف اول نام خانوادگي
 شنبه 96/7/1
الف – ب – پ – ت – ث –ج – چ
یکشنبه 96/7/2
ح – خ- د –ذ– ر – ز- ژ – س
دوشنبه 96/7/3
ش – ص- ض – ط – ظ- ع – غ – ف – ق – ك
سه شنبه 96/7/4
گ – ل – م – ن – و - هـ - ي

لازم بذکر است تمامی پذیرفته شدگان لازم است  فرمهای زیر را دانلود و بعد از تکمیل به همراه مدارک دیگر تحویل واحد آموزش دانشکده نماید.

فرم مشخصات صفحه 1

فرم مشخصات صفحه 2

فرمهای امور آموزشی (قابل توجه : از فرمهای مربوطه فقط فرمهای مشمول داوطلب تکمیل گردد)

فرمهای امور دانشجویان : (تمامی فرمها دانلود و تکمیل شود)

مداركي كه پذيرفته‌شدگان لازم است به هنگام ثبت‌نام ارائه نمايند  :

1 – اصل دیپلم متوسطه یا گواهی موقت آن + یکسری کپی

2 – اصل مدرک پیش دانشگاهی یا گواهی موقت آن + یکسری کپی

3 – کارنامه تحصیلی ( ریزنمرات ) دوره متوسطه + یکسری کپی

4 – کارنامه تحصیلی ( ریزنمرات ) دوره پیش دانشگاهی + یکسری کپی

5 – اصل شناسنامه + دو سری کپی از تمام صفحات

6 – اصل کارت ملی + دو سری کپی

7 – عکس تمام رخ 4 × 3 ( 12 قطعه پشت نویسی شده )

8 – مدارک نظام وظیفه ( ویژه آقایان )

9 – اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی بدون قید و شرط کارمندان دولت

10 – تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی ( تائیدیه تحصیلی پیش دانشگاهی و دیپلم )

-11 دانلود و تکمیل فرمهای ثبت نام

* كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست به همراه تصويرگواهي پيش‌دانشگاهي خود به دفاتر پيشخوان دولت مراجعه و درخواست تاييديه‌ تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را نمايند و رسيد مربوط را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند. كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست عنوان رشته قبولي و نام دانشگاه محل قبولي را با آدرس دقيق پستي در فرم درخواست تاييديه تحصيلي درج نمايند.

در صورت وجود هر گونه مشکل با شماره تلفن 04137275551  داخلی 234 و یا   ۳۰-۰۴۱۳۷۲۵۶۹۲۰ داخلی ۷۱۰ تماس حاصل نمائید.

آدرس: آذربایجانشرقی ،مراغه ، بالاتر از میدان مجلس ، روبروی دانشگاه پیام نور ، معاونت آموزشی پژوهشی دانشکده علوم پزشکی مراغه