Fa
/
En
پنجشنبه 4 بهمن 1403
صفحه اصلی
معاونت آموزشی و پژوهشی
معاونت تحقیقات و فناوری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین
بیمارستان بوعلی سینا
مراکز تحقیقاتی
مرکز تحقیقات گیاهان دارویی
مرکز تحقیقات مدیریت سلامت مبتنی بر شواهد
دانشکدهها
دانشکده پزشکی
میز خدمت الکترونیک
نقشه سایت
شماره تلفنهای معاونت آموزشی
فرصتهای شغلی رشته علوم و صنایع غذایی
فارغ التحصیلان رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) انتخاب های شغلی زیادی دارند که شامل موارد زیر است و محدود به آنها نیست:
1- تحقیق و توسعه
فناوران مواد غذایی از روش های مختلفی برای مطالعه محتوای غذا استفاده می کنند. آنها از اطلاعاتی که پیدا می کنند برای تولید محصولات غذایی جدید یا بهبود ارزش، تولید، بسته بندی و انتخاب محصولات غذایی موجود استفاده می کنند. علاوه بر درگیر شدن در تولید مواد غذایی، حرفه یک کارشناس مواد غذایی ممکن است شامل مسئولیت های نظارتی نیز باشد. آنها ممکن است روش های مورد استفاده در تولید مواد غذایی را ارزیابی کنند تا مطمئن شوند که استانداردهای ایمنی مواد غذایی رعایت شده است و در صورت لزوم مقررات را اجرا کنند. فعالیت های دیگر ممکن است شامل کشف منابع جدید غذا، آزمایش آلاینده ها یا افزودنی های مضر و موارد دیگر باشد.
2- پژوهشگر، کارشناس و مدرس در آزمایشگاههای تحقیقاتی و تخصصی مواد غذایی
3- ایمنی و بازرسی مواد غذایی
ناظران ایمنی ارزیابی هایی را در کارخانه های تولید انجام می دهند تا تأیید کنند که سیستم های ایمنی مواد غذایی آنها به درستی طراحی شده است. آنها همچنین مطمئن می شوند که سیستم ها به درستی کار می کنند.
بازرس مواد غذایی
بازرسان مواد غذایی از سلامت و تازگی مواد غذایی برای مصرف عمومی اطمینان حاصل می کنند. آنها کشتارگاه ها و کارخانه های فرآوری مواد غذایی را بازرسی می کنند تا اطمینان حاصل کنند که استانداردهای تعیین شده و دستورالعملهای بهداشتی ایمنی مربوط به تولید مواد غذایی فرآوری شده رعایت می شود.
موقعیت دیگری که بازرسان مواد غذایی ممکن است در نظر بگیرند، موقعیت یک بازرس واردات است. این افراد در بنادر یا سایر نقاط ورودی کار می کنند و از ایمن بودن محصولات وارداتی مطمئن می شوند.
4- تحلیلگر سیاست غذایی
تحلیلگران سیاست در تدوین و ارزیابی سیاست های دولت نقش دارند. آنها ممکن است با گروه هایی مانند سازمان ها یا آژانس های غیرانتفاعی کار کنند. تحلیلگران سیاست غذایی ممکن است بر موضوعاتی مانند ایمنی و تولید مواد غذایی، برنامه های کمک های تغذیه ای و امور بین المللی مربوطه تمرکز کنند. تحلیلگران معمولاً درگیر تحقیق در مورد تأثیرات سیاست ها هستند. تحلیلگران داده ها را به دست می آورند و آمار و گزارش هایی را فرموله می کنند که بعداً برای رسیدگی به مسائل مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
5- فروش و بازاریابی
نماینده فروش
نمایندگان فروش، فروش محصولات و خدمات شرکت های کارفرمای خود را تبلیغ می کنند. نمایندگان فروش که برای شرکت هایی کار می کنند که محصولات فنی یا علمی تولید می کنند، معمولاً با خریداران احتمالی بازدید می کنند و توضیح می دهند که چگونه محصول آنها می تواند نیازهای آنها را برآورده کند.
امکان استخدام و جذب فارغ التحصیلان رشته علوم و صنایع غذایی در برخی از وزارتخانهها وسازمانها، از جمله:
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
اداره نظارت بر غذا و دارو
اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی
سازمان جهاد کشاورزی
دانشکده های تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه های علوم پزشکی
آزمایشگاه های همکار معاونت غذا و دارو
معاونت آموزشی پژوهشی
معرفی معاونت
معرفی معاون
برنامه راهبردی معاونت
شرح وظایف معاون
مسئول دفتر
مدیریت آموزشی
مدیر آموزش
اداره آموزش
اداره تحصیلات تکمیلی
اداره دانشآموختگان
گروه های آموزشی
راهنمای کار با سامانههای آموزش مجازی
مدیریت دانشجویی و فرهنگی
امور هیئت علمی
کتابخانه مرکزی
وبسایت کتابخانه دیجیتال
وبسایت کتابخانه مرکزی
وبسایت علم سنجی
اداره کتب و انتشارات
مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC)
مدیریت آموزش مداوم پزشکی
شورای انضباطی
ستاد شاهد و ایثارگر
مرکز مشاوره دانشجویی
سامانه های وزارت بهداشت
راهنمای جستجو در سایت