تاریخ : شنبه 4 تير 1401

برگزاری جلسه تعیین اولويت هاي پژوهش در آموزش

جلسه تعيين اولويتهاي پژوهش در آموزش با مشاركت جمعي از اساتيد دانشكده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی،جلسه تعیین اولویت‌های پژوهشی با حضور تيم تعيين اولويت‌هاي پژوهش در آموزش برگزار شد.
دكتر شيري مسئول تيم استخراج اولويت‌هاي پژوهش در آموزش ابتدا توضيحاتي در خصوص فرايند استخراج اولويتها ارايه نمودند و سپس عناوين و محورهاي پژوهش در آموزش كه از بعد ضرورت و امكان پذيري امتيازدهي شده بودند به تفكيك هر يك از گروه هاي اموزشي مورد بررسي قرار گرفت.
واحد پژوهش در آموزش مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي مراغه در راستاي رسالت اصلي دانشگاه كه همان ارتقا كيفي سطح آموزش است نقش موثري دارد. به اين منظور اين واحد با همكاري و حمايت پژوهشگران تلاش مي كند تا با انجام پژوهشهاي لازم در حوزه آموزش نسبت به بر طرف كردن مشكلات و تعيين نيازهاي آموزش دانشگاه گام موثري را در ارتقا كيفيت آموزش در سطح ملي ، محلي ، منطقه اي بر دارد و زمينه توليد و انتقال دانش علوم پزشكي را در طي سالهاي آتي ارتقا بخشد .
  • در شنبه 4 تير 1401