تاریخ : سه شنبه 26 مهر 1401

به همت کمیته توانمندسازی اساتید مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی؛

برگزاری ژورنال کلاب در دانشکده علوم پزشکی مراغه

جلسه ژورنال کلاب توسط کمیته توانمندسازی اساتید مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، در این جلسه که با مشارکت فعال اساتید این دانشکده همراه بود دکتر امیر محمدی عضو محترم هیات علمی گروه بهداشت به ارایه مقاله ای با عنوان "SARS-CoV-2 detection in hospital indoor environments, NW Iran " پرداختند و سپس هر یک از اساتید به بیان نظرات و پیشنهادات خود جهت بهبود بخش‌های مختلف مقاله پرداختند.
نشست‌های ژورنال کلاب به همت کمیته توانمندسازی اساتید مرکز مطالعات و توسعه اموزش پزشکی و با مشارکت اساتید دانشکده برگزار می گردد.

گفتنی است ژورنال کلاب‌ها جلسات آموزشی دوره اي هستند که در آن افراد بر طبق برنامه منظم و مشخص، مقالات اخیراً منتشر شده در متون علمی را نقادانه ارزیابی می کنند. ژورنال کلاب ها بیش از 150 سال است که بعنوان یک روش آموزش در پزشکی استفاده می شوند و چهارچوب قابل انعطافی براي آموزش علوم پایه و مهارت هاي بالینی دارند.

• در سه شنبه 26 مهر 1401