تاریخ : دوشنبه 17 تير 1398

برگزاري مدرسه تابستانه کشوري

مدرسه تابسـتانه ملی با عنوان "رقابت بزرگ پروپوزال نویسی دانشـجویی" با هدف آشـنایی دانشجویان با گامهاي پژوهشی وایجادروابط پژوهشی بین دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور توسـط دانشـگاه علوم پزشـکی اردبیل در تاریخهاي 28 مرداد الی 1 شـهریور ماه 98 در محل دانشـکده داروسازي این دانشـگاه برگزار خواهد شد.
مدرسه تابسـتانه ملی با عنوان "رقابت بزرگ پروپوزال نویسی دانشـجویی" با هدف آشـنایی دانشجویان با گامهاي پژوهشی وایجاد روابط پژوهشی بین دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور توسـط دانشـگاه علوم پزشـکی اردبیل در تاریخهاي 28 مرداد الی 1 شـهریور ماه 98 در محل دانشـکده داروسازي این دانشـگاه برگزار خواهد شد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل http://arums.ac.ir/fa مراجعه ویا با شماره تلفن 33522438-045 تماس حاصل فرمایند.

• در دوشنبه 17 تير 1398
  • توسط خانم گنج پور