اولویت‌های پژوهشی گروه تغذیه و صنایع غذایی

 
 ردیف  عنوان
1  راهکارها و مداخلات تغذیه ای برای پیشگیری و کنترل بیمارهای شایع به خصوص چاقی،دیابت،کبد چرب،سندرم متابولیک،انواع  سرطان‌ها، استرس‌های متابولیک و بیماریهای قلبی- عروقی
2  ارتقای سواد تغذیه ای و کیفیت زندگی گروههای سنی مختلف جامعه با تاکید بر اصلاح شیوه زندگی و استفاده از الگوهای غذایی سالم
3  تولید محصولات غذایی فراسودمند و غنی شده بر پایه استفاده از مکمل‌های غذایی و ترکیبات غذا‌-‌دارو در راستای کاهش بار بیماریهای غیرواگیر
4  استفاده از فناوری‌های نوین در زمینه پایش آلاینده‌های مواد غذایی، بسته‌بندی‌های خوراکی و بهبود ویژگی‌های عملکردی هیدروکلوئیدها