تاریخ : چهارشنبه 7 بهمن 1394

اعزام دانشجویان دختر دانشکده علوم پزشکی مراغه به سفر زیارتی و تفریحی مشهد مقدس

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، تعداد 90 نفر از دانشجویان دختر دانشکده علوم پزشکی مراغه در قالب کاروانی به سفر زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند.

با توجه به برنامه ریزی های انجام شده در مدیریت امور دانشجویی، پس از اعزام دانشجویان پسر دانشکده به مشهد مقدس، دانشجویان دختر نیز در قالب کاروانی با بدرقه رئیس دفتر و مسئول روابط عمومی دانشکده، مدیر امور دانشجویی و همکاران معاونت، به این سفر زیارتی ، سیاحتی اعزام شدند.

هدف از برگزاری این اردوی معنوی و تفریحی، ایجاد نشاط و شادابی و حس سرزندگی در دانشجویان است تا پس از اتمام امتحانات پایان ترم، با تجدید قوای روحی، روانی و با اتکاء به انرژی جوانی با نیرویی مضاعف آماده شروع ترم جدید باشند.

گفتنی است، برگزاری مسابقات علمی و فرهنگی، بازدید از اماکن تاریخی و زیارتی و پخش بسته های فرهنگی روز شمار نیز از جمله برنامه های پیش بینی شده در این سفر روحانی است.

آلبوم تصاویر سفر مشهد مقدس دختران