تاریخ : سه شنبه 15 بهمن 1398

ﻣﻠﺖ ﺷﺠﺎﻉ ﻭ ﺭﺷﯿﺪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﻼﻣﯽ ، ﻫﻤﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺭﺍﻫﭙﯿﻤﺎﯾﯽ ﻋﻈﯿﻢ ﯾﻮﻡﺍﻟﻠﻪ 22 ﺑﻬﻤﻦ ﺑﺎ ﺁﺭﻣﺎﻥﻫﺎﯼ ﻭﺍﻻﯼ ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺍﺣﻞ ﻋﻈﯿﻢﺍﻟﺸﺄﻥ ، ﺗﺠﺪﯾﺪ ﻣﯿﺜﺎﻕ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺭﺍﻩ ﺷﻬﺪﺍ ﻭ ﺍﻣﺎﻡ ﺷﻬﯿﺪﺍﻥ ﺭﺍ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﯽﺩﻫﻨﺪ

به گزارش مفدا مراغه ، بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت ایام الله دهه فجر و ۲۲بهمن بیانیه ای صادر کرد. متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ﺍﻳﻦ ﺍﻋﺠﺎﺯ ﺑﺰﺭﮒ ﻗﺮﻥ ﻭ ﺍﻳﻦ ﭘﻴﺮﻭﺯﻱ ﺑﻲ ﻧﻈﻴﺮ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺟﻤﻬﻮﺭﻱ ﺍﺳﻼﻣﻲ ﻣﺤﺘﺎﺝ ﺑﻪ ﺣﻔﻆ ﻭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﻱ ﺍﺳﺖ .
‏(ﺣﻀﺮﺕ ﺍﻣﺎﻡ ﺧﻤﯿﻨﯽ ‏( ﺭﻩ) )

ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﻭ ﺩﺭﻭﺩ ﺑﯿﮑﺮﺍﻥ ﻭ ﺻﻠﻮﺍﺕ ﺑﻪ ﺭﻭﺡ ﭘﺮﻓﺘﻮﺡ ﺑﻨﯿﺎﻧﮕﺬﺍﺭ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ ﺑﺰﺭﮒ ﭘﺮﭼﻢﺩﺍﺭ ﺣﻖ ﻭ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﻭ ﺭﻭﺡ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﻭﺭﺍﻥ، ﺣﻀﺮﺕ ﺍﻣﺎﻡ ﺧﻤﯿﻨﯽ ‏( ﺭﺣﻤﺔ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﯿﻪ ‏) ﻭ ﺷﻬﺪﺍﯼ ﮔﺮﺍﻧﻘﺪﺭ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﻭ ﺩﻓﺎﻉ ﻣﻘﺪﺱ .
ﺍﯾﻨﮏ ﺩﺭ ﻃﻠﯿﻌﮥ چهل و یکمین ﺳﺎﻟﮕﺮﺩ ﭘﯿﺮﻭﺯﯼ ﻏﺮﻭﺭﺁﻓﺮﯾﻦ ﻭ ﺷﮑﻮﻫﻤﻨﺪ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺳﺘﺎﻧﮥ ﺑﻬﺎﺭ " ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ، ﺁﺯﺍﺩﯼ ، ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ " ؛ ﻣﻠﺖ ﺷﺠﺎﻉ ﻭ ﺭﺷﯿﺪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﻼﻣﯽ ، ﻫﻤﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺍﺭﺍﺩﻩﻫﺎﯼ ﭘﻮﻻﺩﯾﻦ ﻭ ﻋﺰﻣﯽ ﺭﺍﺳﺦ ﺑﺎ ﮔﺎﻡﻫﺎﯾﯽ ﺑﻠﻨﺪ ﺑﻪ ﺑﻠﻨﺪﺍﯼ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺗﺎﺭﯾﺦ، ﺩﺭ ﺻﻔﻮﻓﯽ ﻣﺘﺤﺪ ﻭ ﯾﮑﭙﺎﺭﭼﻪ ، ﻫﻤﺪﻝ ﻭ ﻫﻤﺰﺑﺎﻥ ، ﻫﻤﮕﺎﻡ ﻭ ﻫﻤﺼﺪﺍ، ﻟﺒﯿﮏﮔﻮﯾﺎﻥ ﺑﻪ ﻧﺪﺍﯼ ﺭﻫﺒﺮ ﻣﻌﻈﻢ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺍﺳﻼﻣﯽ، ﺣﻀﺮﺕ ﺁﯾﺖﺍﻟﻠﻪ ﺍﻟﻌﻈﻤﯽ ﺧﺎﻣﻨﻪﺍﯼ ﺩﺭ ﺭﺍﻫﭙﯿﻤﺎﯾﯽ ﻋﻈﯿﻢ ﯾﻮﻡﺍﻟﻠﻪ 22 ﺑﻬﻤﻦ ﺑﺎ ﺁﺭﻣﺎﻥﻫﺎﯼ ﻭﺍﻻﯼ ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺍﺣﻞ ﻋﻈﯿﻢﺍﻟﺸﺄﻥ ، ﺗﺠﺪﯾﺪ ﻣﯿﺜﺎﻕ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺭﺍﻩ ﺷﻬﺪﺍ ﻭ ﺍﻣﺎﻡ ﺷﻬﯿﺪﺍﻥ ﺭﺍ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﯽﺩﻫﻨﺪ .
 دانشجویان بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، و بیعت مجدد و تجدید میثاق با آرمان های والای بنیان گذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) و شهدای انقلاب اسلامی، اعلام می داریم همگام و هم صدا با سیل خروشان ملت ایران در راهپیمایی عظیم روز ۲۲ بهمن فریاد عزت خواهی وایستادگی سر خواهیم داد.

والسلام علی من التبع الهدی
(بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه)

• در سه شنبه 15 بهمن 1398