تاریخ : شنبه 19 بهمن 1398

اردوی فرهنگی جهادی" خط مقدم جبهه سلامت"

به مناسبت ایام الله دهه فجر اردوی فرهنگی و جهادی در مناطق کمتر برخوردار شهرستان مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه ، به مناسبت ایام الله دهه فجر اردوی فرهنگی جهادی با همکاری بسیج دانشجویی ، کانون حرکت های جهادی و بسیج جامعه پزشکی در منطقه محروم یوسف آباد برگزار شد.

بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت: اردوی جهادی فرصت مناسبی است تا دانشجویان با وضعیت زندگی مردم مناطق محروم کشور در ابعاد مختلف فرهنگی، اعتقادی، معیشتی و بهداشتی آشنا شده و با توجه به تخصص و توان خود در جهت بهبود آن از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکنند.

وی افزود: اردوهای جهادی بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای استفاده از شور و نشاط انقلابی جوانان مستعد در پیشبرد اهداف مقدس جمهوری اسلامی است و مهم‌ترین رسالت و اهداف بسیج دانشجویی از برگزاری اردوی جهادی، تحقق بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری، خودسازی و رفع محرومیت‌زدایی است.

در این اردوی یک روزه پایش سلامت اهالی منطقه یوسف آباد و اجرای برنامه های متنوع فرهنگی همراه با اهدای جوایز برای کودکان و نوجوانان از برنامه های اجرا شده بود.

دکتر رستمی مسئول بسیج جامعه پزشکی  و دکتر پیروی معاون درمان به عنوان پزشکان معالج  و به همراه  تعدادی از دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه خدمات رایگان پزشکی ارائه دادند.

گفتنی است در این اردوی فرهنگی جهادی داروی رایگان در اختیار مردم گذاشته شد.

• در شنبه 19 بهمن 1398