تاریخ : شنبه 19 بهمن 1398

مراسم عزاداری سالروز وفات حضرت ام البنین در دانشکده علوم پزشکی مراغه

۱۳ جمادی الثانی سالروز وفات حضرت ام البنین به روز تکریم مادران و همسران شهدا نامگذاری شده است.

به گزارش مفدا مراغه، مراسم عزاداری به مناسبت سالروز وفات ام البنین در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا پاک به نقش ام البنین  در اسلام و نامگذاری این روز به تکریم مادران و همسران شهید پرداخت و گفت:  ام‌البنین (س) زنی باکمال، ادیب و باوقار بود و از روزی که به خانه امیرمؤمنان علی (ع) آمد هر روز بر درخشش و بزرگی او افزوده شد. وی تا پیش از این ازدواج زنی بی‌نشان، اما از خاندانی بزرگ بود، ولی تشرف او به همسری امام، از او چهره‌ای تابناک در تاریخ اسلام ساخت.

وی خاطر نشان کرد: ام البنین در واقعه کربلا حضور نداشت. هنگامی که کاروان اسیران کربلا وارد مدینه شد، شخصی خبر شهادت فرزندانش را به او داد؛ اما او از سرنوشت امام حسین(ع) پرسید. ام البنین وقتی خبر شهادت چهار فرزندش و امام حسین(ع) را شنید، گفت:‌ «ای کاش فرزندانم و تمامی آنچه در زمین است فدای حسین می‌شد و او زنده می‌ماند.» این سخنِ او را برخی دلیل دلدادگی عمیق او به اهل بیت و امام حسین(ع) دانسته‌اند.

گفتنی است حبیب معرفت در سالروز وفات ام البنین  به مدیحه سرایی و عزاداری پرداخت .

• در شنبه 19 بهمن 1398