تاریخ : دوشنبه 12 خرداد 1399

اطلاعیه در خصوص بازگشایی خوابگاه های دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه

مدیر امور دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در خصوص بازگشایی خوابگاه ها و سلف سرویس دانشجویی و اطلاعیه مهمی را منتشر کرد.
به گزارش مفدا مراغه، متن اطلاعیه به شرح ذیل می باشد:
1. کلیه دانشجویان موظف به ثبت نام در سامانه salamat.gov.ir می‌باشند و ارائه پرینت ثبت نام در بدو ورود به مسئول خوابگاه الزامی است.
2. پذیرش دانشجویان در خوابگاه صرفاً بر اساس برنامه اعلامی معاونت محترم آموزشی است  لذا از دانشجویان ارجمند خواهشمند است با توجه به محدودیت موجود در فضای خوابگاهها از مراجعه خارج از برنامه زمانبندی شده جداً خودداری نمایند.
3.با توجه به ضرورت رعایت پروتکل بهداشتی ابلاغیه از سوی وزارت بهداشت و الزام اسکان دانشجویان در اتاق های دو نفره  احتمال جابه جایی دانشجویان در اتاق های وجود دارد. لذا دانشجویان عزیز میتوانند نسبت به جمع آوری وسایل های شخصی خود قبل از تاریخ 16 خرداد اقدام نمایند.
4.کلیه خوابگاه های دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه از صبح روز جمعه ۱۶ خردادماه سال جاری جهت اسکان گروه اول دانشجویان بازگشایی خواهد شد.
5.با هدف حفظ سلامت دانشجویان عزیز وعده‌های غذایی در ظروف یکبار مصرف در خوابگاه ها توزیع خواهد شد.
  • در دوشنبه 12 خرداد 1399