Fa
/
En
چهارشنبه 14 آذر 1403
صفحه اصلی
معاونت آموزشی و پژوهشی
معاونت تحقیقات و فناوری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین
بیمارستان بوعلی سینا
مراکز تحقیقاتی
مرکز تحقیقات گیاهان دارویی
مرکز تحقیقات مدیریت سلامت مبتنی بر شواهد
دانشکدهها
دانشکده پزشکی
میز خدمت الکترونیک
نقشه سایت
شماره تلفنهای معاونت آموزشی
معاونت آموزشی پژوهشی
معرفی معاونت
معرفی معاون
برنامه راهبردی معاونت
شرح وظایف معاون
مسئول دفتر
مدیریت آموزشی
مدیر آموزش
اداره آموزش
اداره تحصیلات تکمیلی
اداره دانشآموختگان
گروه های آموزشی
راهنمای کار با سامانههای آموزش مجازی
مدیریت دانشجویی و فرهنگی
امور هیئت علمی
کتابخانه مرکزی
وبسایت کتابخانه دیجیتال
وبسایت کتابخانه مرکزی
وبسایت علم سنجی
اداره کتب و انتشارات
مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC)
مدیریت آموزش مداوم پزشکی
شورای انضباطی
ستاد شاهد و ایثارگر
مرکز مشاوره دانشجویی
سامانه های وزارت بهداشت
راهنمای جستجو در سایت
تاریخ :
شنبه 24 خرداد 1399
کد
1036
کتاب حاضر نگاهی ویژه و دقیق به معرفی، بررسی در مورد چند فناوری جدید یا سیستمهای فرایند موادغذایی که دارای پتانسیل قابل گسترش هستند دارد
دکتر احسان مقدس کیا عضو هیات علمی دانشکده علووم پزشکی مراغه موفق به چاپ کتاب " مروری بر روش های نوین مواد غذایی " شد .
به گزارش مفدا مراغه، گپ و گفت خبرنگار مفدا مراغه با عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه در مورد کتاب " مروری بر روش های نوین مواد غذایی " را باهم می خوانیم:
۱. لطفا مختصری از کتاب " مروری بر روش های نوین مواد غذایی " را توضیح دهید؟
نگهداری مواد غذایی یکی از قدیمیترین فناوریهای مورد استفاده انسان بوده است. این روشهای سنتی و بسیاری روشهای دیگر تازه ابداع همواره در حال تغییر، اصلاح و تکامل هستند. فرآوری و نگهداری موادغذایی ضمن حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری موادغذایی از اهمیت بسزایی برخوردار است. امروزه فناوری نگهداری موادغذایی در کشورهای توسعه یافته به پیشرفتهای بسیاری مهم و چشم گیری دست یافته است. این پیشرفتها موجب شده تا با استفاده از فناوریهای دقیق با کارایی بالا به منظور افزایش زمان ماندگاری و جلوگیری از فساد موادغذایی، محصولی با کیفیت بالا و هزینهای مناسب به سهولت در اختیار مصرف کننده قرار گیرد. کتاب حاضر نگاهی ویژه و دقیق به معرفی، بررسی در مورد چند فناوری جدید یا سیستمهای فرایند موادغذایی که دارای پتانسیل قابل گسترش هستند دارد.
۲. موضوع این کتاب شامل چه مواردی میباشد؟
این مشتمل بر ۱۱ فصل که به بررسی تکنولوژی های نوین در عرصه صنایع غذایی هستند می پردازد فصول این کتاب عبارتند از "فشارهیدروستاتیک بالا"، "میدانهای پالسی"، "امواج فراصوت"، "سیالات فوق بحرانی"، "پرتودهی"، "نانوالیاف الکتروریسی" و "تکنولوژی پلاسمای سرد". این کتاب توسط همکاری با اساتید و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تبریز و در انتشارات آن مجموعه تهیه و تدوین شده است.
۲. هدف از نگارش این کتاب چه بود؟
مطالب این کتاب میتواند مورد استفاده سودمند دانشجویان صنایع غذایی، بهداشت موادغذایی، شیمی و داروسازی در مقاطع مختلف باشد. انتظار میرود که برخی از این روشها در آیندهای نه چندان دور جای خود را در میان فرآوریهای مرسوم مواد غذایی باز کنند. این کتاب موضوعاتی را مورد بحث قرار داده است که به طور مشخصی در راستای برآورده کردن نیازهای آموزشی دانشجویان و محققین باشد
۳. آیا برای آینده برنامه ای برای نوشتن کتاب جدید دارید؟
بلی، هم اکنون در حال بررسی تدوین یک کتاب در زمینه ریزپوشانی و کاربرد فیتوکمیکال ها در مواد غذایی می باشیم.
۴. آیا این کتاب در دانشگاهها تدریس خواهد شد؟
مطالب این کتاب منطبق بر نیاز های کوریکولوم درسی واحد "روش های نوین فراوری مواد غذایی" مقطع کارشناسی ارشد رشته کنترل کیفی صنایع غذایی می باشد.
نوشته شده
در
شنبه 24 خرداد 1399
ساعت
10
توسط
روابط عمومی معاونت اموزشی
تعداد بازدید
40
ویرایش شده
در
شنبه 31 خرداد 1399
ساعت
12
توسط
روابط عمومی معاونت اموزشی
نظرات شما
نام
نام خانوادگی
ایمیل
کد امنیتی
نظر خود را درباره این مطلب بیان بفرمائید
لطفا صبر کنید...
برچسب ها
علوم پزشکی مراغه
نگهداری مواد غذایی
روش نوین مواد