تاریخ : چهارشنبه 26 شهريور 1399

پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت فرارسیدن روز فوریت های پزشکی و اورژانس

دکتر علی سلیمانی طی پیامی فرارسیدن 26 شهریورماه " روز فوریت های پزشکی و اورژانس"، را به تمامی تلاشگران عرصه اورژانس بخصوص همکاران شاغل در دانشکده علوم پزشکی مراغه تبریک گفت.
متن پیام را باهم می خوانیم:
بسمه تعالی

بی شک پرسنل زحمت کش اورژانس ها و فوریت های پزشکی تلاشگران و پیشگامان عرصه سلامت مردم هستند که در حوادث و بلایا و بیماری های اورژانسی اولین کسانی هستند که بر بالین مصدومین و نیازمندان دریافت خدمات درمانی حاضر می شوند و با تلاش صادقانه و خستگی ناپذیر و علم و تجربه خود حفظ حیات آنان را بر عهده می گیرند.
26 شهریور ماه سالگرد تاسیس اورژانس 115،فرصت مغتنمی است تا از کسانی که در تمامی ساعات شبانه روز و در هرشرایطی  با صبر و بردباری آماده خدمت رسانی و نجات جان انسان ها هستند تقدیر و تشکر نمود.سپید پوشان اورژانس با آگاهی و اشراف کامل بر مشقت ها و سختی های حرفه خود با عشق در این مسیر گام برمیدارند و با حضور و بهره گیری از تخصص خود  افراد را در حساس ترین لحظات همراهی میکنند.
جهادگران خط مقدم درمان، با داشتن احساس مسئولیت در تمامی موقعیت ها علی الخصوص در این شرایط بحرانی ویروس کرونا بدون توجه به مخاطرات آن حضور پیدا کرده و تمامی تلاش و هدفشان حفظ سلامت همنوعان خود است.
اینجانب ضمن قدردانی از تلاش های شایسته و ارزشمند تمامی کارکنان  مرکز حوادث و فوریت های پزشکی مخصوصا همکاران عزیزم در دانشکده  علوم پزشکی مراغه ، ضمن سپاس از همتی که در خدمت رسانی به بیماران و مصدومان دارند از خداوند متعال تداوم خدمت به جامعه و سلامت و سعادتمندی برای این عزیزان را خواستارم.
دکتر علی سلیمانی
معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه