تاریخ : شنبه 10 آبان 1399

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته نهایی آزمون سراسری 1399

پیرو اطلاعیه سازمان سنجش مبنی بر اعمال محدودیت در پذیرش حضوری متقاضیان به منظورجلوگیری از شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامتی شما و خانواده های عزیز، به اطلاع پذیرفته شدگان آزمون سراسری که متقاضی ثبت نام در دانشکده علوم پزشکی مراغه می باشند می رساند. فرایند ثبت نام در این دانشکده کاملا غیر حضوری میباشد.
پیرو اطلاعیه سازمان سنجش مبنی بر اعمال محدودیت در پذیرش حضوری متقاضیان به منظورجلوگیری از شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامتی شما و خانواده های عزیز، به اطلاع  پذیرفته شدگان آزمون سراسری که متقاضی ثبت نام در دانشکده علوم پزشکی مراغه می باشند  می رساند. فرایند ثبت نام در این دانشکده کاملا غیر حضوری  بوده و در اطلاعیه های بعدی زمان شروع ثبت نام و مدارک لازم و اطلاعیه های ضروری جهت اطلاع اعلام خواهد شد.
مجددا تاکید می شود. ثبت نام این دانشکده تماما" غیر حضوری  بوده و نیازی برای حضور فیزیکی در دانشکده برای انجام ثبت نام نمی باشد.

• در شنبه 10 آبان 1399
  • توسط خانم گنج پور