تاریخ : دوشنبه 12 بهمن 1394

جلسه شورای پژوهشی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، شورای پژوهشی دانشکده با حضور معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، مدیر امور پژوهشی، مدیر امور آموزشی، مشاور رئیس دانشکده در امور پژوهشی و سایر اعضاء شورا برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، شورای پژوهشی دانشکده با حضور معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی، مدیر امور پژوهشی، مدیر امور آموزشی، مشاور رئیس دانشکده در امور پژوهشی و سایراعضاء شورا برگزار گردید.

در این جلسه، سیاستهای کلی حوزه پژوهش دانشکده مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر گردید در این زمینه بازبینی های بنیادین و اساسی صورت پذیرد، و همچنین در این راستا جلسات تخصصی و کاربردی با حضور صاحب نظران برگزار گردد.

گفتنی است در بخش دوم جلسه شورا، طرح های تحقیقاتی پیشنهادی، مطرح گردیده و پس از بررسی های اجمالی و رای گیری اعضاء، تعدادی از طرح های مذکور جهت اجرا به تصویب نهایی رسید.