تاریخ : يکشنبه 14 دي 1399

اعلام نتایج انتخابات دومین دوره ی شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی علوم آزمایشگاهی کشوری

پوریا پزشکی دبیر دانشکده علوم پزشکی مراغه در انتخابات شورای مرکزی انجمن علمی علوم آزمایشگاهی کشوری از بین 24 دبیر دانشگاه های علوم پزشکی کشور با 13 رای ماخوذه نفر سوم این انتخابات شد.
به گزارش مفدا مراغه، انتخابات دومین دوره ی شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی علوم آزمایشگاهی کشوری به صورت آنلاین  روز شنبه ۱۳ دی با حضور دبیران ۲۴ دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد و نتایج نهایی آن اعلام شد.
تعداد کل آرای ماخوذه : ۱۰۴ رای
دبیران حاضر در انتخابات: ۲۴ دبیر (بیرجند، مازندران، لرستان، همدان، اراک، مشهد، وارستگان، سبزوار، خراسان شمالی، آبادان، مراغه، فسا، کرمان، قزوین، کرمانشاه، یزد، ارومیه، اهواز، سیرجان، جیرفت، شهرکرد، اصفهان، ایلام، گناباد)
دبیران غایب در انتخابات: ۱۵ دبیر (تبریز، شیراز، زابل، یاسوج، علوم پزشکی ارتش، البرز، رفسنجان، تهران، زنجان، اردبیل، گلستان، تربت حیدریه، داراب، بوشهر، دزفول)
نتایج آرا به تریب تعداد رای
اعضای اصلی :
۱. رضا ابوعلی (دبیر محترم جندی شاپور اهواز) : ۱۵ رای
۲. الیاس فرزاد نیا (دبیر محترم مشهد) : ۱۴ رای
۳. پوریا پزشکی (دبیر محترم مراغه) : ۱۳ رای
۴. مهدی اخوان (دبیر محترم سبزوار) : ۱۱ رای
۵. محمد شریفی (دبیر محترم آبادان) : ۱۰ رای
۶. عرفان یزدانی (دبیر محترم بجنورد) : ۱۰ رای
۷. فاطمه مرادی(دبیر محترم کرمانشاه) : ۹ رای
اعضای علی البدل
۸. محمد رضا رجبعلی (دبیر محترم قزوین) : ۸ رای
۹.مهسا فرهادی (دبیر محترم کرمان : ۷ رای
جناب آقای زارعی (دبیر محترم دانشگاه علوم پزشکی ارتش) با ۵ رای
و
سرکار خانم رضیه حیدری (دبیر محترم شهرکرد) با ۲ رای
نفرات بعدی این انتخابات بودند
گفتنی است پوریا پزشکی دبیر دانشکده علوم پزشکی مراغه در انتخابات شورای مرکزی با 13 رای ماخوزه نفر سوم این انتخابات شد .
  • در يکشنبه 14 دي 1399
  • در يکشنبه 14 دي 1399