تاریخ : دوشنبه 29 دي 1399

برگزاری بیست و دومین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی به صورت مجازی در اردیبهشت ۱۴۰۰

به اطلاع تمامی اعضای هیئت علمی و دانشجویان علاقه مند به شرکت در بیست و دومین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی می رساند که با عنایت به ادامه شرایط ناشی از شیوع ویروس کووید -۱۹ و ضرورت رعایت محدودیت های در نظر گرفته شده توسط ستاد ملی مقابله با کرونا، به استحضار می رساند برای دومین سال، به یاری خداوند متعال بیست و دومین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی همزمان با چهاردهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و سومین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی به صورت کاملا مجازی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در روزهای ۲۹ لغایت ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.
با توجه به تجربه ارزشمند برگزاری مجازی همایش گذشته، انشاا.. بیست و دومین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی که با همکاری صاحبنظران و متخصصان داخلی و خارجی با محور "تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی: ماموریت گرایی و تمایز رسالت آکادمیک در دانشگاه های علوم پزشکی" برگزار خواهد شد، بستر مناسب تری را برای تمامی اساتید، دانشجویان، کارشناسان و دست اندرکاران امر آموزش جهت آشنایی تازه های علم آموزش پزشکی و تبادل اطلاعات و تجربیات برای ارتقای کیفی آموزش علوم پزشکی فراهم خواهد کرد. اطلاعات تکمیلی در سایت همایش به نشانی ichpe.org  قابل دسترسی است.
  • در دوشنبه 29 دي 1399