تاریخ : پنجشنبه 15 بهمن 1394

دانشجویان نمونه دانشکده ، به بیست و یکمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری معرفی می شوند

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، نشست کمیته دانشجوی نمونه با محوریت انتخاب و معرفی دانشجویان نمونه دانشکده، به بیست و چهارمین جشنواره دانشجوی نمونه سال 1394،با حضور مدیر امور پژوهشی، مدیر امور آموزشی، مدیر امور دانشجویی و سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار شد.

در این نشست، اعضاء کمیته، آمارهای استخراج شده از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشجویان نمونه را مورد بحث و بررسی قرار داده و بر اساس جداول امتیاز بندی شیوه نامه جشنواره مذکور به ترتیب اولویت افراد منتخب را رتبه بندی کردند.

به استناد آئین نامه انتخاب دانشجوی نمونه کشوری، این جشنواره، به منظور ایجاد رقابت سالم، افزایش تحرك و نشاط علمی، شناسایی استعدادهای برتر، گسترش و تعمیق انگیزه آموزش و پژوهشی در بین دانشجویان و با هدف ارتقای مراتب معنوی و تشویق پایبندی به اصول و ارزشهای والای انسانی و ترغیب انجام فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی، انجام می پذیرد.

گفتنی است، انتخاب دانشجوی نمونه کشوری امسال با تغییراتی همراه شده است، دکتر صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در این زمینه گفت: این فرایند، بر خلاف سالهای گذشته، در دو مرحله انجام خواهد گرفت. مرحله اول این است که ابتدا دانشجویان نمونه در دانشگاه‌هایی که در آن تحصیل می‌کنند به عنوان دانشجوی نمونه انتخاب و به وزارتخانه معرفی شوند و بعد دانشجویان نمونه‌ای که به وزارتخانه‌ها معرفی شده‌اند با یکدیگر رقابت کنند .