تاریخ : شنبه 11 بهمن 1399

اطلاعیه ثبت نام الکترونیکی پذیرفته شدگان نهایی کارشناسی ناپیوسته فوریتهای پیش بیمارستانی آزمون سراسری سال 1399

ضمن عرض تبریک و تهنیت به پذیرفته شدگان نهایی رشته‌ تحصيلي نيمه متمركز كارشناسي ناپيوسته فوريت‌هاي پزشكي پيش‌بيمارستاني آزمون سراسری سال 1399 دانشکده علوم پزشکی مراغه ، به اطلاع میرساند ثبت نام طبق راهنمای زیر انجام خواهد شد:

تاریخ ثبت نام :  یکشنبه مورخه 99/11/12 و دوشنبه مورخه 99/11/13

نحوه ثبت نام : بصورت الکترونیکی از طریق آدرس  http://sama.mrgums.ac.ir/SamaWeb/Login.aspx   و با انتخاب نوع کاربری "داوطلبان جدیدالورود" و وارد کردن کد ملی و شماره داوطلبی وارد سیستم شده و تمامی فرمهای مربوطه را تکمیل نموده و کد رهگیری را از سیستم دریافت نمائید.

.

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌نام:
-  اصل و يك برگ تصوير از تمام صفحات شناسنامه.
-  اصل و يك برگ تصوير از پشت و روي كارت ملي.
شش قطعه تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.
-‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه (برادران) مي‌بايست مطابق با ‌يكي از كدهاي مندرج در صفحه 5 دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1398 باشد.
اصل حكم مرخصي سالانه براي كارمندان دولت يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع.
اصل يا گواهي مدرك كارداني (فوق ديپلمحداكثر تا تاريخ 98/11/30، براي‌ آن‌دسته‌ از پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ ارائه‌ اصل يا گواهي مدرك‌ كارداني امكان‌پذير نباشد، لازم است اصل گواهي تأييد شده ‌توسط ‌دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك كارداني با محتوي فرم شماره 7 مندرج در دستورالعمل ثبت‌نامي (ارائه شده به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عاليرا ارائه نمايند كه در آن قيد شده باشد « اشتغال به تحصيل نامبرده مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي‌باشد.» در صورتي كه فرد پذيرفته در تاريخ مقرر فارغ‌التحصيل نشده باشد، قبولي وي «كان لم يكن» تلقي خواهد شد.
ارائه ‌اصل‌ گواهينامه انجام خدمات قانوني مقرر (طرح لايحه نيروي انساني): ‌پذيرفته‌شدگان داراي مدرك كارداني گروه آموزشي پزشكي- پايان ‌طرح‌ نيروي ‌انساني‌ آنان تا تاريخ 99/06/31 و يا 99/11/30 باشد يا گواهي معافيت از خدمت لايحه طرح

به اطلاع میرساند  پس از  ثبت نام الکترونیکی و بارگزاری مدارک مورد نیاز در  سامانه مذکور ،  فرمهای مربوطه را  دانلود وتکمیل  نموده  و بهمراه مدارک ذکر شده به آدرس مراغه میدان مجلس -کیلومتر 2جاده مراغه -تهران روبروی دانشگاه پیام نور کد پستی 5515878151  صندوق پستی448 ساختمان معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه ارسال نمایند. .

شماره تلفن تماس:
(داخلی 233)37275551-041