تاریخ : شنبه 18 بهمن 1399

به مناسبت ایام دهه مبارک فجر؛

اردوی جهادی سفیران سلامت دانشکده علوم پرشکی مراغه در مناطق کمتر برخوردار مراغه برگزار شد

توسط جمعیت دانشجویی امام حسن علیه الاسلام ،بسیج ئانشجویی و کانون حرکت های جهادی دانشکده علوم پزشکی مراغه اردوی جهادی با هدف پیشگیری، آموزش و درمان در مناطق حاشیه نشین شهرستان مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ، در این اردوی جهادی  توسط دکتر شیر پور پرشک عمومی و رقیه سعیدی کارشناس مامایی ویزیت رایگان شده و خدماتی مانند داروی رایگان، کنترل فشار خون و قندخون دریافت نموده و پک بهداشتی بین آنان توزیع شد.
بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه طی گفت‌وگویی ضمن تبریک فرا رسیدن ایام‌الله دهه مبارک فجر و پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: به همین مناسبت جهادگران دانشجوی علوم پزشکی مراغه قصد دارند با برگزاری اردوی جهادی درمانی خدمات رایگان پزشکی،  مامایی، پرستاری، فرهنگی، غربالگری و توان‌بخشی به مردم مناطق محروم حاشیه شهرستان مراغه ارائه دهند.
ایشان خاطر نشان کرد: ان شاء الله بتوانیم با تمامی حمایت‌هایی که از سوی دانشکده علوم پزشکی مراغه به‌ویژه معاونت فرهنگی دانشجویی خدمات خوبی به مردم مناطق محرم در برنامه های آتی ارائه دهیم.
گفتنی است بسته های معیشتی نیز بین خانواده های محروم و کمتر برخوردار توزیع شد.
  • در شنبه 18 بهمن 1399