تاریخ : چهارشنبه 29 بهمن 1399

با حضور احمد قدیر ی تحلیلگر مسائل سیاسی؛

وبینار تحلیل مهمترین مسائل روز کشور

لایو اینستاگرام دکتر احمد قدیری پژوهشگر و محقق دانشگاه علامه طباطبایی(ره) با موضوع تحلیل مسائل روز کشور در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ، تحلیل مهمترین مسائل روز دنیا به صورت لایو اینستاگرام توسط دکتر احمد قدیری پژوهشگر و محقق دانشگاه علامه طباطبایی(ره) با همکاری بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد. در این برنامه دکتر قدیری به تحلیل مسائل روز از جمله انتخابات دولت یازدهم و علل کاهش مشارکت  مردم در این انتخابات پرداخت و در مورد انتخابات دوازدهم یک سری تحلیل‌هایی را  بررسی نمود.
ایشان در ادامه در مورد آینده برجام و صلح  ایران با آمریکا و در مورد مهمترین مسئله روز کشور که مربوط به تحریم‌ها است تحلیل‌هایی را بیان نمودند  و به پرسش‌های دانشجویان در این زمینه پاسخ دادند.
هدف از برگزاری این برنامه این بود تا جوانان با مسائل سیاسی روز کشور و دنیا بیشتر آشنا شوند و بتوانند پرسش‌های خود را بدون دغدغه مطرح و جواب‌های مناسب دریافت کنند.
  • در چهارشنبه 29 بهمن 1399