تاریخ : چهارشنبه 29 بهمن 1399

همزمان با ایام الله دهه فجر؛

نشست دانشجویان با مسئولین دانشکده علوم پزشکی مراغه به صورت لایو اینستاگرام برگزار شد

نشست صمیمی دانشجویان با مسئولین دانشکده علوم پزشکی مراغه به صورت لایو اینستاگرام با همکاری بسیج دانشجویی برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، این برنامه با همکاری بسیج دانشجویی دانشکده علوم پرشکی مراغه برگزار شد. در این نشست دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را تبریک گفت و از تعویق پیش آمده جهت برگزاری برنامه گرامیداشت سالگرد  چهل و دومین پیروزی انقلاب اسلامی  عذرخواهی کرد.
رضا پرچکانی مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در ادامه ضمن خوش آمدگویی خدمت مسئولین به  پرسش‌های مطرح شده دانشجویان که از قبل جمع آوری نموده بودند ، بیان کردند تا مسئولین دانشکده علوم پزشکی مراغه به این پرسش‌ها که مربوط به مسائل فرهنگی ،آموزشی،صنفی و رفاهی بود پاسخ دهند.
گفتنی است مهم‌ترین مسائل مطرح شده دانشجویان توسط مسئول بسیج دانشجویی در مورد بالا بردن کیفیت برگزاری کلاس‌های مجازی بود و رفع مشکلات احتمالی نرم افزاری برگزاری کلاس‌های آنلاین بود.
در ادامه بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه پرسش‌های مربوط به حوزه صنفی و رفاهی را پاسخ دادند و ابهامات احتمالی دانشجویان در این زمینه را رفع کردند.
دکتر علی افسری مدیر گروه رشته پرستاری دانشکده علوم پزشکی نیز در ادامه به سوالات مربوط به حوزه خود پاسخ داد  و در مورد گروه‌بندی مربوط به کارآموزی دانشجویان خبر داد و به بررسی مشکلات دانشجویان و رفع در جهت آنها پرداخت.
  • در چهارشنبه 29 بهمن 1399