تاریخ : يکشنبه 3 اسفند 1399

تقدیر از " جهادگران سلامت" دانشکده علوم پزشکی مراغه

از "جهادگران سلامت "دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه و دیگر اعضای ستاد دانشگاهی فعالیت‌های جهادی دانشکده تقدیر شد.
به گزارش مفدا مراغه ، از جهادگران سلامت دانشکده علوم پزشکی مراغه که در راه خدمت رسانی به مردم کمتر برخوردار لحظه‌ای را دریغ نمی‌کنند تقدیر شد.
بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه از فضیلت خدمات رسانی در انجام کار خیرخواهانه سخنانی بیان کرد و از کار ارزشمند دانشجویان در این راستا تقدیر و تشکر نمود.
ایشان در این جلسه ضمن لزوم رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی در برگزاری هرگونه اردوی جهادی، اظهار داشت: برگزاری تمامی اردوهای جهادی باید با نفرات بسیار محدود و بر اساس دستورالعمل‌های بهداشتی ابلاغی از سوی وزارتخانه باشد.
گفتنی است با اهدای لوح تقدیر از زحمات  جهادگران دانشکده علوم پزشکی مراغه تقدیر بعمل آمد.
  • در يکشنبه 3 اسفند 1399