تاریخ : شنبه 16 اسفند 1399

توسط بسیج دانشجویی و کانون هلال احمر دانشکده علوم پزشکی مراغه؛

اردوی جهادی سفیران سلامت دانشکده علوم پزشکی مراغه در منطقه کمتر برخوردار شهرستان مراغه برگزار شد

اردوی جهادی با هدف پیشگیری، آموزش و درمان در مناطق حاشیه نشین شهرستان مراغه توسط بسیج دانشجویی و کانون هلال احمر دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه، در ادامه سلسله اردوهای جهادی بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، با همکاری کانون هلال احمر دانشجویی اردوی یک روزه در محله همت که از مناطق کمتر برخوردار مراغه است، برگزار کردند.

به گفته مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، در این اردوی یک روزه که با همراهی و مشارکت پزشک متخصص کودکان، پزشک عمومی، کارشناس ارشد مامایی، پرستار و تعدادی از دانشجویان دانشکده همراه بود، خدماتی از قبیل ویزیت رایگان توسط متخصص و پزشک عمومی، پایش قند و فشار خون و توزیع داروی مورد نیاز اهالی منطقه به صورت رایگان ارائه شد.

"رضا پرچکانی" مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در خصوص برگزاری این اردوی جهادی گفت: محرومیت‌زدایی و توجه به مناطق محروم و کم برخوردار، از جمله رسالت‌های بسیج  است.

و ی افزود: با توجه به مساعدت‌های مسئولان و بسیج دانشجویی دانشکده، این اردو دهمین اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه بود که در سال 99 برگزار شد و با توجه به استقبال دانشجویان و درخواست‌های مکرر، اردوی جهادی در سال جدید نیز جهت ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مناطق محروم برگزار خواهد شد.

• در شنبه 16 اسفند 1399