تاریخ : شنبه 28 فروردين 1400

به همت انجمن علمی اتاق عمل دانشکده علوم پزشکی مراغه؛

وبینار آناتومی " استخوان شناسی و مفاصل " در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

وبینار آناتومی " استخوان شناسی و مفاصل " توسط انجمن علمی اتاق عمل دانشکده علوم پزشکی مراغه به صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ، وبینار کشوری آناتومی " استخوان شناسی و مفاصل " با همکاری انجمن علمی اتاق عمل دانشکده علوم پزشکی مراغه در بستر ادابی کانکت در ۴ جلسه و با حضور دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و با حضور مریم خزایی استادیار آناتومی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران برگزار شد .
آناتومی تعریف کلی در مورد بررسی ساختمان بدن ونحوه قرارگیری اعضا تشکیل دهند آن نسبت به یک دیگر یا شناخت ساختار ساختمان کلی بدن و نحوه تشکیل آن از دیدگاه میکروسکپی و ماکروسکپی است.
شکی نیست که برای تسهیل حرکت اندام های بدن، لازم است قسمت های مختلف آن با یکدیگر ارتباط برقرار  کنند.این ارتباط به وسیله مفصل متحرک برقرار می شود.حرکت در یک مفصل نیز باید توسط نوع مفصل، رباط های متصل به آن و یا توسط عضلات اطراف محدود می شوند.محل ارتباط و اتصال دو یا چند استخوان را مفصل می گویند.وجود همبستگی واتصال استخوان های مختلف بدن انسان یکی از عوامل مهم حرکت آدمی است.
گفتنی است در این وبینار در مورد انواع مفصل‌ها و دسته بندی آنها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
  • در شنبه 28 فروردين 1400