تاریخ : يکشنبه 5 ارديبهشت 1400

فراخوان ارائه دو واحد درس《آشنایی با مبانی طب ایرانی و مکمل》 اعلام شد

از سوی دانشگاه علوم پزشکی مجازی،چهارمین فراخوان ارائه دو واحد درس《آشنایی با مبانی طب ایرانی و مکمل》ویژه دانشجویان ترم آخر سال تحصیلی ۱۴۰۰_۱۳۹۹ دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور اعلام شد.
به گزارش مفدا مراغه، دانشگاه علوم پزشکی مجازی با استناد به مصوبه شصت و پنجمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی کشور مورخ ۱۴ بهمن ماه ۱۳۶۶ با مشارکت دفتر طب ایرانی و مکمل،هیات ممتحنه و ارزشیابی رشته طب سنتی و دبیر خانه های تخصصی دو واحد درس《آشنایی با مبانی طب ایرانی و مکمل》را برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور ارائه می نماید.
این درس برای دانشجویان کارشناسی پیوسته رشته های مامایی،فیزیوتراپی و پرستاری اجباری بوده و برای سایر رشته های علوم پزشکی نیز اختیاری است.
بازه زمانی ثبت نام از چهارم اردیبهشت ماه لغایت بیستم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ است.
ثبت نام دانشجویان نیز صرفا به صورت اینترنتی و از طریق لینک ثبت نام در وب سایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی به آدرسhttps://vums.ir انجام خواهد شد.
  • در يکشنبه 5 ارديبهشت 1400