تاریخ : شنبه 25 ارديبهشت 1400

جلسه راهبردی شورای امر به معروف و نهی از منکر و ستاد اقامه نماز و کمیته حجاب و عفاف با حضور رییس ، معاونین ، رئسای بیمارستان‌ها و رابطین فرهنگی درستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، اولین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر و ستاد اقامه نماز و کمیته حجاب و عفاف در سال ۱۴۰۰ در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
در ابتدای جلسه حجت الاسلام رجب زاده مسئول دفتر ترویج فرهنگ اسلامی در دانشکده علوم پزشکی مراغه  ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات حاضرین در ماه میهمانی خدا گزارشی از وضعیت موجود حوزه اقامه نماز ، امر به معروف و نهی از منکر ،وضعیت رعایت پوشش حرفه‌ای و رعایت شئونات اخلاقی در واحدهای تابعه  دانشکده را ارائه داد.
 وی در ادامه  به تشریح دستورالعمل‌های ابلاغی  حوزه‌های مذکور پرداخت و گفت: همانگونه که سال گذشته اقدامات و فعالیت‌های خود را بر اساس دستورالعمل و آیین نامه  پیش بردیم امسال نیز در راستای آیین نامه جدید قدم برخواهیم داشت چرا که به خوبی خط‌مشی‌ها مشخص شده و فعالیت‌ها شفاف سازی شده است.
وی خطاب به مسئولین حاظر در جلسه خاطر نشان کرد: برگزاری جلسات مداوم با رابطین واحدها باید در دستور کار قرار گیرد و با ریشه یابی و شناسایی مربوطه اقدامات لازم در سطح واحدها انجام گیرد.
در ادامه دکتر اصغر تنومند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تقدیر از فعالیت‌های انجام گرفته  در شوراهای مورد بحث بر لزوم ایجاد حساسیت مسائل پیش رو و برنامه ریزی صحیح در سال ۱۴۰۰ در مورد امر به معروف و نهی از منکر ، حجاب و عفاف و اقامه نماز در واحدهای تابعه دانشکده به بحث و تبادل نظر پرداخت.
در ادامه با بحث و تبادل نظر حاضر تصمیم بر آن شد در طول سال 1400 کارگاه‌های آموزشی در واحدهای تابعه  دانشکده برگزار شود .
در پایان نیز در مورد تجهیز و راه اندازی نمازخانه بیمارستان شهید بهشتی از رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه قول مساعدت گرفته شد.
  • در شنبه 25 ارديبهشت 1400